18 medalja za Top Step na dalmatinskoj turneji

lip. 04, 2014 Nema komentara napisao

Proteklog  je vikenda ŠPK Top Step nastupio na dva plesna turnira, 31. svibnja u Makarskoj i 1. lipnja u Splitu odakle su se vratili  s 18 medalja – 9 zlatnih, 6 srebrnih i 3 brončane. U Makarskoj je nastupilo 64 plesnih parova iz 22 kluba i tri države, Hrvatske, BiH i Češke., a Grad Sisak i Sisačko – moslavačku županiju predstavljalo je 6 plesnih parova iz Top Stepa.

Najbolji rezultat ostvarili su u kategoriji mlađe mladeži Dominik Vuković i Marija Vuletić okitivši se s četiri zlatne medalje. Naime, oni su na oba turnira pobijedili i u ST i LA plesovima i time sakupili dovoljan broj bodova za prelazak u open B kategoriju LA plesova.

Odličan prvi nastup zabilježili su Hrvoje Topalović i Lana Radanović u kategoriji mladeži osvojivši u Makarskoj obje zlatne medalje, a u Splitu zlato u standardnim, a srebro u latinsko-američkim plesovima.

Martin Ribarić i Lorena Peleš nastupili su u kategoriji mladeži C plešući samo latinsko-američke plesove. U Makarskoj su bili 4., a u Splitu su osvojili brončanu medalju.

Dejan Radanović i Maja Luketić nastupili su  kategoriji odraslih D2. U ST i LA plesovima osvojili su u Makarskoj dvije srebrne medalje, a u Splitu su u ST bili 4., u LA plesovima ponovo srebrni.

Marko Šapina i Anja Alispahić u kategoriji odraslih C u ST plesovima osvojili su na oba turnira prvo mjesto i dvije zlatne medalje.

Filip Debelec i Marijeta Rimay nastupili su u obje discipline i osvojili dvije srebrne medalje u LA plesovima i dvije brončane u ST plesovima i time zabilježili prelazak u A kategoriju ST plesova, a nastavili napredak prema I kategoriji, ujedno i najvišoj kategoriji u LA plesovima.

Pred plesačima ŠPK-a Top Step je WDSF međunarodni turnir u Krškom 7. i 8. lipnja.

Izvor: sisak.info

Sport, sportski uspjesi, Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “18 medalja za Top Step na dalmatinskoj turneji”

Ostavite odgovor