Istraživanje o potrebama mladih!

sij. 12, 2015 Nema komentara napisao

U okviru projekta ”Aktivni za zajednicu” koji je financiran sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+  Ključna aktivnost 3, te projekta ”A-LA” (A lokalni aktivizam?) financiranog od strane Ministarstva socijalne politike i mladih a koje provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje, nastavlja se s provedbom Istraživanja o potrebama mladih započetog krajem studenog 2014.

U svrhu prikupljanja informacija na bazi ciljane skupine mladih od 15 do 30 godina starosti, Istraživanje se nastavlja i u sljedećem razdoblju, do kraja Veljače 2015. godine.

Kako bi na kraju istraživanja dobili što opširniji spektar odgovora, sukladno pitanjima unutar anketa, nastavak istraživanja je usmjeren na populaciju mladih između 19 i 30 godina starosti.

Ovim putem pozivamo sve mlade u dobi od 19 i 30 godina starosti, da izdvoje nekoliko minuta za ispunjavanje ove kratke ankete te nam pomognu u istraživanju i u konačnici s prikupljanjem podataka o potrebama mladih na razini grada Siska.

Anketni upitni se nalazi ovdje, odvojite nekoliko minuta vremena i prižite nam nekoliko informacija kroz postavljena pitanja.

U naprijed Vam zahvaljujemo.

PRONI Centar za socijalno podučavanje
Ured Sisak

SOCIJALNA ZAŠTITA I UKLJUČIVANJE, Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Istraživanje o potrebama mladih!”

Ostavite odgovor