Kako smo obilježili Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonite trgovine drogama

lip. 29, 2015 Nema komentara napisao

26. lipnja povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonite trgovine drogama, Proni- centar za socijalno podučavanje- Info centar za mlade Sisak u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo- Odsjek za mentalno zdravlje, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti postavio je Info- pult u sisačkoj Drugoj ulici.

Info centar Sisak koji već dugi niz godina radi s mladima i na projektima usmjerenim mladima ovim je putem predstavio dugogodišnji rad i tako pokušao približiti mladima što je to zapravo Info centar te kako koristiti usluge Info centra poput besplatnog korištenja interneta, sudjelovanja u radionicima i predavanjima te ostalim sadržajima za kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Marija Cvetković, vrijedna volonterka ICM Sisak prezentirala je naš dugogodišnji rad s mladima te ih pozvala da svoje slobodno vrijeme provode kvalitetno u Info centru.  Dejan Radojić, medicinski tehničar iz Zavoda za javno zdravstvo sisačko-moslavačke županije predstavio  je zadaću Odsjeka za mentalno zdravlje, prevenciju i izvanbolničko liječenje, a koji funkcionira i kao savjetovalište te nas upoznao s njegovim načinom rada.

S obzirom na vrlo dobar odaziv mladih, te interesu o načinu rada i aktivnostima Info centra, ovom akcijom najavljujemo daljnje aktivnosti ICM-a Sisak s ciljem većeg informiranja mladih u gradu Sisku a o kojima ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Ovim putem se zahvaljujemo ZZJZ-Odsjeku za mentalno zdravlje, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti na suradnji i pomoći.

Pratite nas i dalje!!

Vaš ICM Sisak

IMG_20150626_100739 IMG_20150626_100423 IMG_20150626_095330 IMG_20150626_120148

AKTIVNO SUDJELOVANJE MLADIH U DRUŠTVU, Vijesti, ZDRAVLJE I ZDRAVSTVENA ZAŠTITA

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Kako smo obilježili Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonite trgovine drogama”

Ostavite odgovor