Ljeto odlazi, novi zabavni sadržaji dolaze….

kol. 17, 2017 Nema komentara napisao

S odlaskom ljeta, u Sisku se pripremaju mnogobrojni kulturno zabavni sadržaji u organizaciji nekoliko udruga, slobodnih inicijativa građana i gradskih ustanova.

Tijekom ljeta najavljena su događanja koja će svi Siščani, te mnogi gosti našega grada moći posjetiti tijekom mjeseca rujna, a u nastavku navodimo nekoliko njih.


 

star-film-fest

U pripremi je Star Film Fest udruge Kino klub Sisak koji će se ove godine provesti po četvrti puta za redom. Festival pod zvijezdama kako ga vole organizatori nazivati, ove godine nudi pregršt zanimljivosti, a detalje festivala možete pronaći na njihovim internet stranicama: www.sfilmfest.com te facebook eventu: Star Film Fest


kupske_2017_33
 U organizaciji Turističke zajednice Grada Siska priprema se ovogodišnje izdanje Kupskih noći, koje će svim zainteresirani pružiti fantastične sadržaje kroz ukupno četiri dana trajanja. Sve informacije vezane uz Kupske noći 2017. možete pronaći na internet stranicama TZGS , te posjetiti Facebook event Kupske noći 2017 .

19895110_1924312131118308_5291633740598576392_n
 Koordinacija udruga mladih Sisak sa svojom vrijednom ekipom Kluba mladih SKWHAT priprema 14. inačicu Malog Urbanog Festivala, koji će   se provesti 22., 23. i 24. rujna na nekoliko zanimljivih lokacija u gradu. Najavili su pregršt zanimljivog sadržaja kroz ukupno četiri programa, a građane vesele premijere programa i izvođača koje ćemo po prvi puta vidjeti u Sisku. Informacije možete pogledati na internet stranicama SKWHAT-a , na kojima već sada možete pratiti najave, a u pripremi j ei internet stranica Malog Urbanog Festivala gdje će se moći pronaći svi detalji o programu.

Isto tako, tokom mjeseca rujna očekujemo i Festival piva u organizaciji Gradskog Muzeja Sisak, a PRONI Centar za socijalno podučavanje se priprema za otvorenje novoga prostora INFO Centra za mlade Sisak na novoj adresi Gajeva 2a, o ćemo ćemo pisati uskoro.
Lijep pozdrav svima i lijepo provedite ostatak ljeta.
PRONI
KULTURA I MLADI, Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Ljeto odlazi, novi zabavni sadržaji dolaze….”

Ostavite odgovor