Nek’ se daleko čuje – legendarni Radio Student treba vašu pomoć!

stu. 09, 2017 Nema komentara napisao

Svi vjerni slušatelji, ali i oni koji to (još) nisu, pomognite Radio Studentu da opstane i nastavi nas svakodnevno uveseljavati zanimljivim sadržajima! Ako vam treba dodatan poticaj za doniranje, imajte na umu da se približava 21. rođendan ovog odvažnog pionirskog radija, a najbolji bi poklon stigao upravo u obliku novog odašiljača.

Radio koji već više od dva desetljeća osvaja brojna studentska srca našao se pred zidom – radijski odašiljač koji je trenutno u funkciji na izmaku je snaga i uskoro bi ga trebao zamijeniti novi. U suprotnom ovom mediju prijeti iznenadni prekid emitiranja koji bi, nažalost, značio i naprasno gašenje odvažnih studentskih ideja, aktivizma i kritičkog mišljenja koje kontinuirano promovira ovaj edukativni i objektivni studentski medij.

Kako bi se izvukao iz problema, a entuzijastična studentska ekipa mogla nastaviti kreirati pametne i konstruktivne programske sadržaje, Radio Student pokrenuo je crowdfunding kampanju kojoj je cilj skupiti dostatna financijska sredstva za kupnju novog radijskog odašiljača. Kampanjom Nek’ se daleko čuje motivirana ekipa nastoji prikupiti ukupno 60 000 kuna koje bi sigurno omogućile nesmetan nastavak emitiranja najstarije studentske radio postaje u Hrvatskoj.

Sve one koji doniraju i sudjeluju u prikupljanju prijeko potrebnih sredstava u kampanji očekuje mnoštvo zanimljivih darova i nagrada koji će se posebice svidjeti odanim pratiteljima radija, od raznobojnih majica, cekera i festivalskih kabanica pa sve do rizli i izvrsnih glazbenih selekcija. Ako vam ni to nije dovoljno, radijska se ekipa pobrinula da se među raznolikim izborom nagrada nađe i primamljiva ponuda koja će jednom sretniku omogućiti da postane DJ na jedan dan. No čak niti to nije sve! Ekipa Radio Studenta za vrijedne je donatore pripremila i oslikane male radio prijemnike. U izradi ovih pravih malih umjetničkih djela sudjelovalo je nekoliko mladih talentiranih hrvatskih kreativaca: Dominik Vuković, Klarxy, Kopito Zla i Ligo kolektiv.

Tijek kampanje, kao i dosadašnji iznos prikupljenog novca možete pratiti na poveznici, a usput i ubaciti koji novčić u virtualnu blagajnu radija koji nije za svakoga, ali je za tebe.

Nemojte dopustiti da ovaj izvrstan dugogodišnji studentski projekt skonča na ovakav način. Donirajte koliko možete i pomognite spasiti legendarni Radio Student!

Izvr: Studentski.hr

KULTURA I MLADI, Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Nek’ se daleko čuje – legendarni Radio Student treba vašu pomoć!”

Ostavite odgovor