Poziv na predstavljanje rezultata projekta “U čem’ je problem?”

sij. 19, 2018 Nema komentara napisao

Agencija lokalne demokracije Sisak i PRONI Centar za socijalno podučavanje Ured Sisak, pozivaju vas na predstavljanje rezultata projekta „U čem’ je problem?“ koje će se održati u utorak, 30. siječnja 2018. godine, na adresi Ljudevita Gaja 2A (dvorana za sastanke, 1. kat)), s početkom u 11:30 sati.

Svrha sastanka je predstaviti rezultate zajedničkog rada i dijaloga mladih i donositelja odluka u projektu kroz izrađen priručnik “Analiza prioriteta za razvoj politika za mlade u Sisačko –moslavačkoj, Vukovarsko – srijemskoj i Osječko – baranjskoj županiji”.

Također otkrijte kako se u provedbu projekta uključilo čak 458 mladih ljudi!
Nositelj projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak. Agencija lokalne demokracije Sisak i PRONI Centar za socijalno podučavanje Ured Sisak, u projektu „U čem’ je problem?“ sudjeluju u ulozi partnera. Projekt je financiran kroz program ERASMUS+, Ključna aktivnost 3: Podrška reformi politike, a ciljevi su mu povećati znanja i vještine mladih relevantne za procese razvoja politika za mlade i poticati dijalog između mladih i donositelja odluka.
Molimo da svoj dolazak obavezno potvrdite potvrdite Matei Strižić na broj telefona 099 230 92 62 ili e-mail adresu vcs@Lda-sisak.hr najkasnije do četvrtka 25. siječnja 2018. godine.

Izvor: Volonterski centar Sisak

MLADI U EUROPSKOM I GLOBALNOM OKRUŽENJU, Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Poziv na predstavljanje rezultata projekta “U čem’ je problem?””

Ostavite odgovor