Proglašeni su najuspješniji sportaši županije za 2017. godinu

velj. 09, 2018 Nema komentara napisao

Proglašeni su najuspješnija sportašica i sportaš Sisačko-moslavačke županije za 2017. godinu u organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije.

Pobjednici 16. olimpijskog festivala dječjih vrtića za SMŽ su mali olimpijci Dječjeg vrtića Sisak Stari.

Kod osnovnih škola najuspješnije je bilo ŠSD Ribari OŠ Braća Ribar iz Siska, a kod srednjih škola ŠSD Gimnazijalac Gimnazije Sisak. ŠSD Gimnazijalac sisačke Gimnazije dobio je nagrade i za najuspješnije natjecatelje Odbojkaške lige i u muškoj i ženskoj konkurenciji..

Posebne nagrade primili su članovi Športsko ribolovne udruge Bjelka Sunja, kao i Dalibor Andres, član Ronilačkog kluba Sisak.

Sportske nade SMŽ su Katarina Sekulić, košarkašica iz Petrinje, Lucija Mežnarić i Filip Bezjak iz Badmington kluba Novska, Josip Lenac, kajakaš iz Hrvatske Kostajnice, Karlo Kodrić, hrvač iz Siska, Leonardo Papić, malonogometaš iz Petrinje, Marko Majer iz Atletskog kluba Moslavina Kutina, Matko Dražić, sportski ribolovac iz Sunje, Mihael Prelesnik, atletičar iz Jasenovca i Fran Lončarić, rukometaš iz Kutine.

Najuspješnija muška ekipa u 2017. godini su hrvači Hrvačkog kluba Petrinja, a najuspješnija ženska ekipa Stolnoteniski klub „Mladost“ iz Petrinje.

Prvi puta u dvadeset godina izbora za najuspješnije sportaše SMŽ priznanje je dobila trenerica, Viktorija Mrđenović iz Kajak kanu kluba Hrvatska Kostajnica.

Najuspješniji sportaš je Pavel Puklavec iz Hrvačkog športskog kluba Sisak, a najuspješnija sportašica Elena Pazman iz Atletskog kluba Moslavina Kutina.

Izvor: sisak.info

Sport, sportski uspjesi, Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Proglašeni su najuspješniji sportaši županije za 2017. godinu”

Ostavite odgovor