Otvoreni prvi školski volonterski klubovi na području Vukovarsko-srijemske županije

velj. 09, 2018 Nema komentara napisao

Nakon otvorena prva dva školska volonterska kluba u Petrinji i Glini od ukupno njih deset u okviru projekta “Školontiranje”, slijedom tih događaja otvorena su još tri školska volonterska kluba. Oni su ujedno prva tri školska volonterska kluba na području Vukovarsko-srijemske županije.

Dana 7.2.2018. otvoreni su: Školski volonterski klub ”Zvrk”, čiji je koordinator Mia Bilić, otvoren je u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića Vinkovci, dok se u Osnovnoj školi Nikole Tesle u Mirkovcima volonterski klub zove ”Junaci Tesline ulice”, čiji je koordinator Alen Turjak. Svečana otvorenja klubova upriličena su predstavom, monodramom i glazbenim programom učenika. Na otvorenju su predstavljene i aktivnosti koje će se provoditi u sklopu projekta.

08.02.2018. svečano je otvoren još jedan školski volonterki klub „Agape“ u Industrijsko-obrtničkoj školi Županja na području Vukovarsko-srijemske županije.  Svečani program vodio je Silvio Golubović. U sklopu programa prisutne je pozdravio ravnatelj škole, te su nakon njega učenici kroz prezentaciju predstavili aktivnosti koje su radili do osnivanja volonterskog kluba, što za njih znači biti volonter te aktivnosti kojma će se baviti u okviru kluba. Koordinator ŠVK-a u Županji je Vedrana Šarec.

Izvor: proni.hr

AKTIVNO SUDJELOVANJE MLADIH U DRUŠTVU, Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Otvoreni prvi školski volonterski klubovi na području Vukovarsko-srijemske županije”

Ostavite odgovor