Projekt Coca-Colina podrška mladima se nastavlja

velj. 12, 2018 Nema komentara napisao

Nakon izvrsnih rezultata koje je projekt Coca-Colina podrška mladima postigao prošle godine tvrtka Coca-Cola HBC Hrvatska i u 2018. provodit će taj besplatni obrazovni program namijenjen mladim nezaposlenim osobama koje su završile obrazovanje, ali još nisu pronašle posao. Ukupno 250 sudionika prvoga naraštaja uspješno je završilo program koji se u razdoblju od 15. studenoga do 15. prosinca 2017. održao u Osijeku, Sisku, Splitu i Zagrebu, a neki su se polaznici zahvaljujući stečenim znanjima već i zaposlili.

S ciljem da nastavi pomagati u povećanju zapošljivosti mladih i smanjenju njihova iseljavanja iz Hrvatske Coca-Cola će u 2018. godini u sklopu programa ponovno organizirati radionice za stjecanje životnih i poslovnih znanja i vještina traženih na tržištu rada, koje često nisu zastupljene u formalnim programima obrazovanja. S namjerom da se što većemu broju mladih omogući sudjelovanje projekt Coca-Colina podrška mladima ove će godine obuhvatiti ukupno 1000 polaznika i održati se u više gradova –  Zagrebu, Osijeku, Slavonskome Brodu, Bjelovaru, Varaždinu, Splitu, Zadru, Dubrovniku, Rijeci i Puli.

Početak ovogodišnjega, drugoga izdanja projekta Coca-Colina podrška mladima planira se već za sredinu veljače kad će uslijediti prijava kandidata i njihov odabir, a radionice će biti organizirane u razdoblju od sredine ožujka do početka prosinca.

Početak je prijava planiran za 19. veljače kada će biti osvježena i mrežna stranica projekta putem koje će se kandidati moći prijaviti za sudjelovanje na radionicama.

 

 

 

 

OBRAZOVANJE, PROFESIONALNO OSPOSOBLJAVANJE I USAVRŠAVANJE U KONTEKSTU CJELOŽIVOTNOG UČENJA, Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Projekt Coca-Colina podrška mladima se nastavlja”

Ostavite odgovor