Europski dan informiranja mladih

tra. 17, 2018 Nema komentara napisao

Obilježavanje Europskog dana informiranja mladih regulirano je Poveljom o informiranju mladih usvojenoj na glavnoj skupštini ERYICA-e održanoj 1990. godine, a na temelju Preporuke R(90)7 Vijeća Europe.

Europska agencija za informiranje i savjetovanje mladih (ERYICA) je neprofitna međunarodna ogranizacija sa sjedištem u Luxemburgu osnovana 17. travnja 1986 u Madridu. Agenciju čine 33 organizacije i zajednice organizacija koje djeluju kroz više od 8000 informativnih centara za mlade u 29 država Europe.

Ove godine ERYICA je povodom obilježavanja Europskog dana informiranja mladih pokrenula kampanju Thunderclap – koja će se koristiti za podizanje vidljivosti i priznavanja informacija o mladima. Kampanja, pod sloganom “Thumbs up for youth information”, usmjerena je na djelatnike koji rade na informiranju mladih, voditelje mladih, organizacije mladih i mlade ljude.

ERYICA poziva svoje članove, udruge mladih i za mlade te druge dionike i mlade da odvoje trenutak i sudjeluju u obilježavanju Eutopskog dana informiranja mladih 2018.
Na koji način možeš dati svoj doprinos saznaj ovdje.

cover-for-face-768x292

Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Europski dan informiranja mladih”

Ostavite odgovor