Riješite zadatak i dođite na besplatne informatičke radionice

lip. 21, 2018 Nema komentara napisao

Dječji odjel Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac, koji je u sklopu programa Info limač tijekom cijele školske godine osnovnoškolcima (2. – 8. razred) nudio priliku za besplatnu obuku iz rada na računalu, robotike i programiranja, poziva na nastavak druženja i u ljetnim mjesecima.

Računalne radionice nastavljaju se tijekom srpnja i kolovoza, no da bi se u njima moglo sudjelovati, treba se prijaviti. Ali oko prijave se, poručuju iz knjižnice, treba potruditi :

”Ove smo se godine pobrinuli da ne bude sve baš tako jednostavno pa smo za vas pripremili jedan zadatak. Dakle, kako biste pohađali naše radionice trebate otići na link koji se nalazi ispod ovoga teksta i riješite zadatak koji smo pomno odabrali za svakoga od vas. Naravno, pobrinuli smo se da zadatak ne bude nimalo lagan, ali imate mogućnost u rješavanje zadatka uključiti i roditelje” – poručuju iz Dječje knjižnice.

Zadatak je na ovom linku:

https://form.jotformeu.com/Ivan2309/infolima-2018

Uspješan dolazak do rješenja ulaznica je za besplatne ljetne informatičke radionice čije će termine knjižnica objaviti naknadno.

Izvor: sisak.info

Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Riješite zadatak i dođite na besplatne informatičke radionice”

Ostavite odgovor