Počinje nova školska godina, učenici sretnooo !

ruj. 03, 2018 Nema komentara napisao

Nakon dugog toplog ljeta i fenomenalnih odmora, učenicima diljem zemlje počinju školske obveze.

Kao i svake godine, početak rujna zakazan je početak nove školske godine te ovim putem svim učenicima želimo uspješnu i sretnu novu školsku godinu s puno usvojenog znanja i vještina te stjecanja novih prijateljstava.

Isto tako, početkom nove školske godine za učenike prvog, petog i sedmog razreda osnovne, te prvog razreda srednje škole krenuo je eksperimentalni program „Škola za život” , koji će obuhvatiti više od 8500 učenika i oko 2000 nastavnika, kojima isto tako želimo svu sreću sa željom da škola i školske obveze postanu veselije i zanimljivije svim učenicima.

Kako znamo, mnogi učenici već maštaju i o novim ”praznicima” postavljamo Školski kalendar s državnim praznicima za 2018./2019. kako bi i naredno bezobvezno uživanje imali na umu. Link KALENDAR

I još jednom, sretno svim mališanima (pa i onim malo većim) na putu u školu uz molbu usmjerenu vozačima za poštuju prometna pravima i obrate posebnu pozornost na naše školarce.

Podatci o broju upisanih učenika u školsku godinu 2018./2019.

Kako bi ova godina bila što veselija, ekipa PRONI Centra i INFO Centra za mlade Sisak priprema zanimljive edukativne sadržaje o kojima ćemo uskoro pisati. Stoga, pratite stranicu ICM-a Sisak i pridružite nam se u otvorenom prostoru ICM-a Sisak na adresi Ljudevita Gaja 2a, Pon.-Pet. od 10:00 do 15:00.

Lijep pozdrav svima i sretno!

ICM Sisak

Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Počinje nova školska godina, učenici sretnooo !”

Ostavite odgovor