Na jednom mjestu doznajte odgovore na najvažnija pitanja u vezi državne mature

pro. 12, 2018 Nema komentara napisao

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO) izdao je priručnike za sve kandidate koji ove godine planiraju pisati državnu maturu. Priručnici su namijenjeni kandidatima koji ove godine završavaju 4. ili 5. razred srednje škole, onima koji su ga završili između 2010. i 2018. i kandidatima koji završavaju najmanje četverogodišnje obrazovanje u sustavu obrazovanja odraslih u RH i za kandidate iz inozemstva.

U svakome od priručnika objavljene su osnovne informacije o prijavi ispita državne mature kao i rokovi kojih se svi učenici trebaju pridržavati. Prikazani su slikovni prikazi i pojašnjenja pojedinih radnji koje učenici trebaju obaviti u sustavu Postani student. Pri kraju svakog od priručnika nalaze se i kalendari s datumima održavanja svih ispita, kao i ostali ključni datumi državne mature 2018./2019.

Osim iz ovih priručnika, sve informacije o ispitima državne mature učenici mogu dobiti od ispitnoga koordinatora u svojoj školi, a za sve dodatne informacije mogu kontaktirati Info centar na broj telefona 01/4501 899 ili e-poštom na adresu info.centar@ncvvo.hr.

U nastavku možete prolistati ili preuzeti priručnike NCVVO-a namjenjene ovogodišnjim pristupnicima državne mature. Ako vam priručnici nisu vidljivi, potrebno je osvježiti stranicu.

Priručnike preuzmite na linku izvora: Skole.hr

 

OBRAZOVANJE, PROFESIONALNO OSPOSOBLJAVANJE I USAVRŠAVANJE U KONTEKSTU CJELOŽIVOTNOG UČENJA, Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Na jednom mjestu doznajte odgovore na najvažnija pitanja u vezi državne mature”

Ostavite odgovor