Školonterska akcija u Tadiji

sij. 10, 2019 Nema komentara napisao

Da školski praznici ne budu dosadni, pobrinuo se Školski volonterski klub ”Tadija” OŠ Dragutina Tadijanovića iz Petrinje organizirajući zanimljivu volontersku akciju u svojoj školi.

Jučerašnja akcija Školskog volonterskog kluba ”Tadija”, provedena u okviru projekta ”Školontiranje” , bila je po mnogo čemu zanimljiva, no sadržaj iste je privukao školarce i njihove roditelje te seniore iz Doma za starije osobe iz Petrinje. Fantastičnom akcijom u režiji Školskog volontera kluba ”Tadij”a te u suradnji s udrugom IKS iz Petrinje pružio je posjetiteljima u periodu od 10.00 – 14.00 sati radionice po slobodnom izboru: kreativnu – izrada lutaka, društvene igre, sportski poligon, radionice s volonterima iz drugih zemalja (upoznavanje novih jezika i kultura) što je u konačnici veselo i provedeno.

IMG_20190109_100946

IMG_20190109_101856

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iz OŠ Dragutina Tadijanovića isto tako poručuju kako su ovom volonterskom akcijom označili početak i nove godine i svih zanimljivih zbivanja koja pripremaju u okviru školskog volonterskog kluba ”Tadija”, a mi se veselimo tome.

AKTIVNO SUDJELOVANJE MLADIH U DRUŠTVU, Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Školonterska akcija u Tadiji”

Ostavite odgovor