Savjet mladih Sisačko- moslavačke županije

ožu. 29, 2019 Nema komentara napisao

Sisačko-moslavačka županija objavila je 20. ožujka 2019. godine Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Županijskog savjeta mladih Sisačko-moslavačke županije. Županijski savjet mladih Sisačko-moslavačke županije, kao savjetodavno tijelo Županijske skupštine, ima cilj aktivnog uključivanja mladih u javni život Sisačko-moslavačke županije.
Kandidature za članove i njihove zamjenike Županijskog savjeta mladih Sisačko-moslavačke županije ističu: udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj, te neformalne skupine mladih. Prijavljeni kandidati mogu biti osobe u dobi od 15 do 30 godina života s prebivalištem ili boravištem na području Sisačko-moslavačke županije.
Tekst Javnog poziva s pripadajućim obrascima za dostavu prijedloga, dostupni su na mrežnim stranicama Sisačko-moslavačke županije pod Upravnim odjelom za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje. Rok za dostavu prijedloga je 15 dana od dana objave Javnog poziva na mrežnim stranicama Sisačko- moslavačke županije i u tiskanom sredstvu javnog priopćavanja.

web: https://hr-hr.facebook.com/savjet.mladih.smz/

AKTIVNO SUDJELOVANJE MLADIH U DRUŠTVU, Vijesti

O autoru

Nema podataka o profilu
Nema odgovora za “Savjet mladih Sisačko- moslavačke županije”

Ostavite odgovor